Firma Pfizer uhonorowana nagrodą Symbol 2014

24 listopada w katowickim Teatrze Śląskim zgromadzili się przedstawiciele ponad 40 firm i instytucji, aby uczestniczyć w gali rozdania nagród Symbole 2014.

Nagroda ta przyznawana jest od czterech lat przez redakcję ,,Monitora Rynkowego”, a od tego roku także ,,Monitora Biznesu”, firmom z różnych branż, które łączy nowatorski stosunek do realizowanych zadań jak i szczególna kreatywność i dynamika działania. Otwierający galę redaktor naczelny ,,Monitora Rynkowego” i ,,Monitora Biznesu” Jakub Lisiecki, podkreślił w swoim przemówieniu wkład jaki wszystkie uhonorowane firmy mają w utrzymywanie najwyższych standardów w świecie polskiego biznesu.

W tym roku nagrodę złożoną na ręce Prezes Zarządu Doroty Hryniewieckiej-Firlej, otrzymała także firma Pfizer. Kapituła uhonorowała firmę przede wszystkim za charakterystyczną dla firmy Pfizer innowacyjność. Innowacyjne projekty realizowane przez Pfizer we wszystkich obszarach terapeutycznych oraz w badaniach klinicznych prowadzone są na skalę niespotykaną na polskim rynku firm farmaceutycznych. W szczególności docenione zostały projekty zajmujące się problemami związanymi z przeciwciałami monoklonalnymi oraz terapią celowaną w leczeniu onkologicznym. Ponadto firma została wyróżniona za ponadprzeciętną kulturę organizacyjną i szerokie wsparcie dla ośrodków badawczych.

Dziękujemy wszystkim, którzy przyczynili się do naszego sukcesu!

ul. Postępu 17B

ul. Postępu 17B